Suntem RĂZvan&aNNA!


Povestea noastră a început de la câteva borcane de zacuscă pe care le-am făcut împreună acum câțiva ani. Am vrut să lipim pe ele o etichetă care să ne reprezinte și, dupa câteva zile de „certuri”, în care fiecare dintre noi a vrut să-și impună propriul brand, a apărut RAZNNA!


Și, da, credem ca suntem un pic razna: Răzvan este inginer electronist, iar eu, Anna(cea care am și transpus în cuvinte povestea noastră) sunt jurnalistă de televiziune! Suntem doi oameni tineri, perfecționisti, încăpățânați și pasionați de frumos. Nu ne-au plăcut niciodată florile pe care le cumpăram de la florării. Ba erau ambalate neglijent, ba nu se potriveau cromatic, ba aveau verdeață fără personalitate. Așa ne-am hotarât să începem Raznna Flowers. Fiind perfecționisti, nu ne-am bazat doar pe creativitatea și bunul nostru gust. Am facut cursuri temeinice de design floral, am facut sute de ore de practică, am cumparat flori doar pentru a învăța, le-am aranjat în buchete, uneori le-am oferit în dar, alteori le-am aruncat pentru că nu aveau acel „ceva” special!


Acum, însă, suntem mândri de ceea ce am devenit și ne bucurăm să vă oferim în fiecare zi creațiile noastre unice în noul magazin Raznna Flowers. Fiecare poveste ne inspiră, fiecare floare ne transmite o emoție aparte, fiecare dintre voi este special pentru noi.


Ne găsiți în București, pe Str. Lizeanu, nr.15, sector 2; si pe https://www.facebook.com/raznna/


Vino și tu și trăiește experiența Raznna Flowers! Îndrăznește să fii tu!